1. 5. 2014

UNIPOFEST: Fest dobrý záťah

V areáli školy bolo v utorok rušno. Študenti, nielen z Prešovskej univerzity, mali možnosť sa odreagovať na druhom ročníku UNIPO festu 2014. Pre vysokoškolákov pripravili organizátori zaujímavý program. V areáli ich čakali rôzne súťaže, viacero atrakcií a nechýbali ani známe hudobné kapely zo slovenskej hudobnej scény.



Pivo zdarma
Veľkým lákadlom bolo pivo zdarma pre prvých 1000 návštevníkov festivalu. To si účastníci vychutnávali pri kapelách ako Kompliment, Alternatiwe, Brokenroll, či Rock Reunion. V areáli boli taktiež pripravené stánky s občerstvením, či už v tuhej, alebo viac preferovanej tekutej forme.


Po dobrom pive si mohli návštevníci vyskákať kredit, alebo sa taktiež zapojiť do súťaže o dovolenku zdarma. Ani počas prestávok medzi vystúpeniami kapiel nebola nuda. Pre súťažiacich boli pripravené rôzne zábavno – vedomostné súťaže o žetóny na pivo, alebo iné vecné ceny.


Obrovská show
Pred takmer zaplneným areálom si zahrali aj Kabát revival, ktorý rozbúrili davy. Určite najväčším prekvapením bola skupina Ramstein revival. Tá sa postarala o nezabudnuteľnú show, ktorá nebola len lacnou napodobeninou originálu. Od prekvapivého nástupu, ktorý odštartovali svetlice, cez ohňovú show až po gestá a výrazy napodobňujúce známu metalovú kapelu Ramstein.



Roztancovaní študenti sa vyskákali aj na známej Slovenskej kapele Polemic, ktorá tradične zabávala celé publikum. O vyvrcholenie celého festivalu sa postarali hudobníci zo skupiny Helenine oči. Spevák z tejto skupiny si taktiež mohol oddýchnuť, pretože ich najväčšie hity zaspievali namiesto neho zabávajúci sa študenti z Prešovskej univerzity.


Organizátori mysleli aj na všetkých tých, ktorí nekončia zábavu v najlepšom, a preto pokračovala tradičná afterparty vo Hviezde. Študenti z Prešova opäť raz dokázali, že zábava im nie je cudzia.


Pre © Televíziu Mediálka s láskou napísal Michal Ivan

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pomôžte nám rozšíriť hodnotu príspevku a slobodne vyjadrite svoj názor v diskusii :-)