24. 9. 2013

Začíname

Prvý príspevok na blogu, ktorý oznamuje začiatok kariéry blogera, nesmie chýbať ani na tom našom. Zvyčajne je tento typ textov informačne vyprahnutý ako zotretá tabuľa.

Doteraz.

Televízia Mediálka vznikla v roku 2007 ako prvá študentská internetová televízia na Slovensku. Jednou z našich hlavných úloh je poskytovať priestor na odbornú prax študentom a študentkám prešovských masmediálnych šúdií. Zároveň mapovať (hlavne) prešovský univerzitný život a dianie v meste Prešov.

Pre viac historických faktov, kliknite sem.

Začiatkom roka 2013 sme vykonali veľmi dôležité inovácie. Zdokonalili sme filozofiu, technické vybavenie, pracovné nasadenie a aj logo :-)

S novým akademickým rokom prišli aj nové nápady a myšlienky, ktoré nás posunuli v evolučnom procese o krok ďalej.

Veríme, že lepšia grafika, vysielanie v plnom HD rozlíšení, ako aj sprístupnenie vysielania pre mobilné zariadenia prostredníctvom QR kódov budú dostatočným podnetom, aby ste aj vy svojim slobodným názorom zdokonalili informačnú a názorovú hodnotu príspevkov na tomto viac ako blogu.

Práve nastal čas, kedy sa vaše oči stali svedkami ďalšieho úžasného dobrodružstva Televízie Mediálka, lebo Televízia Mediálka už nie je iba viac ako televízia, ale rovno viac ako médium :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pomôžte nám rozšíriť hodnotu príspevku a slobodne vyjadrite svoj názor v diskusii :-)